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Registros recuperados : 32 | |
6. | | BRAGA, A. P. A.; VASCONCELLOS, R. L. F.; ROMAGNOLI, E. M.; MELO, I. S. de. Abundância de rizobactérias entre diferentes solos e espécies vegetais do bioma Caatinga. Hechos Microbiológicos, v. 5, n. 2, p. 80, 2014. Suplemento. Edição das Memorias do 22º Congreso Latinoamericano de Microbiologia e 4º Congreso Colombiano de Microbiologia, Cartagena, 2014. Ref. TLP-108. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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9. | | VASCONCELLOS, R. L. F.; MENDES, R.; TAKETANI, R. G.; ZUCCHI, T. D.; MELO, I. S. de. Draft genome sequence of Pseudomonas sp. strain CMAA 1215, a plant growth-promoting bacterium isolated from a Brazilian mangrove. Genome Announcements, Washington DC, v. 1, n. 6, p. e00995-13, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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13. | | SANTOS, S. N.; KAVAMURA, V. N.; TAKETANI, R. G.; VASCONCELLOS, R. L. F.; ZUCCHI, T. D.; MELO, I. S. de. Draft genome sequence of Bacillus sp. strain CMAA 1185, a cellullolytic bacterium isolated from Stain House Lake, Antarctic Peninsula. Genome Announcements, Washington DC, v. 3, n. 3, p. e00436-15, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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15. | | KAVAMURA, V. N.; SANTOS, S. N.; TAKETANI, R. G.; VASCONCELLOS, R. L. F.; MELO, I. S. de. Draft genome sequence of plant growth-promoting drought-tolerant Bacillus sp. strain CMAA 1363 isolated from the Brazilian Caatinga biome. Genome Announcements, Washington, DC, v. 5, n. 5, e01534-16, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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19. | | VASCONCELLOS, R. L. de F.; BINI, D.; PAULA, A. M. de; ANDRADE, J. B.; CARDOSO, E. J. B. N. Nitrogênio, carbono e compactação do solo como fatores limitantes do processo de recuperação de matas ciliares. Revista Brasileira de Ciência do Solo, Viçosa, MG, v. 37, n. 5, p. 1164-1173, set./out. 2013. Título em Inglês: Soil nitrogen, carbon and compaction as limiting factors for the recovery of degraded riparian forests. Biblioteca(s): Embrapa Solos / UEP-Recife. |
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20. | | DUTRA, S.; SERRÃO, E. A. S.; VEIGA, J. B. da; SIMÃO NETO, M.; VASCONCELLOS, R. A. F. de. Sistemas de produção pecuária na região de Paragominas, Pará, Brasil. In: REUNION RED INTERNACIONAL DE EVALUACION DE PASTOS TROPICALES, 1., 1990, Lima. [Anais]. Cali: CIAT, 1990. v. 2, p. 1083-1089. (CIAT. Documento de trabajo, 75). Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 32 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
03/10/2014 |
Data da última atualização: |
03/10/2014 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; SANJINEZ-ARGANDONA, E. J.; GINANI, V. G. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; E. J. SANJINEZ-ARGANDOÃ., FEDERAL UNIVERSITY OF GRANDE DOUTRADOS, BRAZIL.; V. G. GINANI., FEDERAL UNIVERSITY OF BRASILIA, BRAZIL. |
Título: |
Antimicrobial activity of citrus oil agaisnt salmonella and escherichia coli growth. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS, 29., 2014, Brisbane. Sustaining lives, livelihoods and landscapes. [Abstracts...]. Brisbane: AuSHS : ISHS, 2014. |
Descrição Física: |
Abstracts 03990. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this overview, the aim of this work was to evaluate the effect of citrus oil to inhibit the growth of Escherichia coli and Salmonella, ?in vitro?, to be used as sanitizer to wash fresh - cut produce. |
Thesagro: |
Escherichia Coli; Oleo essencial; Salmonella. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/109508/1/IHC2014-Iriani-01-EO1.pdf
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Marc: |
LEADER 00864nam a2200181 a 4500 001 1996478 005 2014-10-03 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMALDONADE, I. R. 245 $aAntimicrobial activity of citrus oil agaisnt salmonella and escherichia coli growth.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS, 29., 2014, Brisbane. Sustaining lives, livelihoods and landscapes. [Abstracts...]. Brisbane: AuSHS : ISHS$c2014 300 $cAbstracts 03990. 520 $aIn this overview, the aim of this work was to evaluate the effect of citrus oil to inhibit the growth of Escherichia coli and Salmonella, ?in vitro?, to be used as sanitizer to wash fresh - cut produce. 650 $aEscherichia Coli 650 $aOleo essencial 650 $aSalmonella 700 1 $aSANJINEZ-ARGANDONA, E. J. 700 1 $aGINANI, V. G.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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